Σεμινάρια 24-25/9ου στο Ηράκλειο

Σεπτεμβριος 2014 – Καλλιτεχνικα Σεμιναρια, Ηρακλειο Κρητης

creativity is contagious, pass it on!

24 & 25 Σεπτεμβρίου | Καλλιτεχνικά Σεμινάρια Δημιουργίας σε συνεργασία με τις Xantrodimiourgies, στο Ηράκλειο Κρήτης

24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ | ΠΙΝΑΚΑ ΣΕ ΚΑΜΒΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΟΥΣΤΟ

Σεμινάριο κατασκευής πίνακα σε καμβά deep edge διάστασης 30×40, ανάγλυφης επιφάνειας με χρήση χαρτοπολτού, χρωμάτων σε σκόνη/pigments αλλά και υφάσματων με λεπτομέρειες από συμίδα επεξεργασμένα σε ειδικά σκληρυντικά υλικά Powertex. Η τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες επιφάνειες, ακόμη και σε γλυπτά.


24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ | ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΛΥΠΤΟΥ ΜΕ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ ΚΡΑΚΕΛΕ

Δημιουργία γλυπτού ύψους 60 cm – ανθρώπινη φιγούρα με φόρεμα σε τεχνοτροπία crackle/κρακελέ. Κατασκευή είδους πηλού από χαρτοπολτό με χρωματισμούς από σκόνες/pigments επεξεργασμένα με ειδικά σκληρυντικά υλικά & αγαλματίδιο Powertex. Η τεχνική των ραγισμάτων/παλαίωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω σε οποιοδήποτε αντικείμενο ακόμη και καμβά.


25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ | ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΟΥΣΤΟ

Σεμινάριο δημιουργίας πίνακα σε τελάρο deep edge διάστασης 40×40. Εκμάθηση τεχνικής παλαίωσης πάνω σε καμβά, χαρτί και ξύλο και χρήσης ακρυλικών χρωμάτων. Γυναικείο μπούστο με ανάγλυφη υφή και φόρεμα από υφάσματα σε σκληρυντικά powertex.

 

25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ | ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΑΠΟ ΓΥΨΟ

Δημιουργία πίνακα σε καμβά deep edge διάστασης 24×30. Τεχνική κατασκευής γύψινης μάσκας με λεπτομέρειες από ύφασμα σε σκληρυντικό powertex. Χρωματισμός από σκόνες/ pigments και δημιουργία ανάγλυφης επιφάνειας με χρήση χαρτοπολτού και γύψου.

ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Όλα τα υλικά για την κατασκευή των έργων, καθώς επίσης γάντια και ποδιές, συμπεριλαμβάνονται στην τιμή και παρέχονται στο σεμινάριο.
Ο χρόνος διάρκειας κάθε σεμιναρίου υπολογίζεται στις 3 ώρες.
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου κάθε συμμετέχοντας παραλαμβάνει το έργο του καθώς και έναν οδηγό με τα βήματα της κατασκευής για μελλοντική χρήση.

ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις Xantrodimiourgies στο 2810 390095 ή να επισκεφθείτε το κατάστημα στην οδό 1821 αριθμός 28